Hiihtokoulu

Mielakan hiihtokoulu päivystää tiistaisin ja torstaisin klo 17-19 ja viikonloppuisin klo 11-15. Opettajat tunnistaa helposti mustasta liivistä HIIHTOKOULU-kirjailuineen. Muutoin heitä ja vapaita aikoja voi kysellä vuokraamosta.

Mielakassa järjestetään lisäksi Werneri-kursseja pienille laskijoille.

Monipuolista opetusta

Mielakan hiihtokoulun opettajat ovat SHOry:n kouluttamia. Opetusta saavat niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin harrastajat lumilautailussa, laskettelussa, telemarkissa ja maastohiihdossa.

Tunteja kannattaa varata etukäteen ainakin maastohiihtoon ja ryhmätunneille. Varaamalla tunnin etukäteen mille tahansa lajille varmistat pääsysi tunnille juuri silloin kun haluat. Tunnit varataan Mielakan vuokraamosta.

Hinnasto

Tunnin voit varata paikan päällä tai soittamalla rinnekeskuksen aukioloaikoina vuokraamoon p. 040 1685 233.

Koululaisryhmät sekä yritystunnit varataan myyntipalvelustamme p. 040 9000 679 (arkisin 8-16).

Mielakka on Werneri-keskus

Werneri on Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n kuuluvien hiihtokoulujen konsepti, missä lapsi oppii laskettelun tai lumilaudan salat.

Wernerissä opetetaan lasten ehdoilla. Opetustapa on kannustava ja vauhdikas – lapsi innostuu lajista entistä enemmän muiden lasten seurassa. Wernerissä pidetään hauskaa ja liikunnan perustaidot kehittyvät kuin itsestään.

Werneri-kursseja järjestetään pitkin kautta

Werneri-kurssille ilmoittaudutaan vuokraamossa. Varaudu kertomaan osallistujan ikä, paino, pituus, monon koko ja aikaisempi lasku- tai hiihtokokemus. Werneri-kurssi maksetaan vuokraamoon kurssin ensimmäisenä päivänä. Kurssin kesto on kolme päivää. Yksi kerta kestää noin 1,5 tuntia ja puolessa välissä kurssilaisille tarjotaan kaakao ja pikkumakea Mielakan kahviossa.

 

LumiWerneri on aloitteleville yli 6-vuotiaille lapsille. LumiWernerin jälkeen lapsi hallitsee laskettelun perustiedot ja –taidot.

VauhtiWernerin jälkeen lapsi on itsenäinen ja vauhdikas pieni laskija.

LumilautaWerneri on aloittelevan lautailijan monipuolinen paketti.

 

Tiedustele lisää vuokraamosta p. 040 1685 233 rinnekeskuksen aukioloaikoina.

Hiihtokoulujen sopimusehdot

 

Seuraa ilmoitteluamme Werneri-kurssien aikataulusta ja ilmoittautumisajoista!

Hiihtokoulun kuulumisia voit seurata Facebookissa

Wernerin Lumikerho

Iltapäiväkerho Mielakan Lastenmaassa! Lumikerhossa kokeillaan eri lajeja kahden tunnin ajan ja se on suunnattu 6-12 -vuotiaille.

#PARASTATALVESSA

Rinnekeskus Kouvolan sydämessä

Ojaniityntie 3
45200 Kouvola