Rinnekeskus Kouvolan sydämessä

Mielakka on aktiivinen lähirinne iloisella asenteella. Sijaitsemme vain reilun 2km päässä Kouvolan keskustasta.

Rinnekeskuksessamme on rinteet kaiken tasoisille laskettelijoille. Lisäksi alueelta löytyy Lastenmaa sekä Snowpark.

Pysäköintipaikaltamme pääsee suoraan hoidetulle ja valaistulle hiihtoladulle, josta haarautuu latuja myös muualle kaupungin latuverkostoon. Ensilumenlatu avataan jo pikkupakkasilla. Mielakasta lähtee Kouvolan paras ja monipuolisin latuverkosto!

Mielakan alueelta löytyy kaksi maksutonta grillilaavua, jotka ovat vapaassa käytössä omien polttopuiden kera. Keskilaavu sijaitsee mäen puolivälissä ja ylälaavu mäen päällä Tunturikeinun vieressä.

Mielakkaan pääset myös paikallisbusseilla. Bussilinjat 10 ja 13 pysähtyvät n. 500 metrin päässä rinnekeskuksesta Ojaniityntien ja Uudismaankadun risteyksessä. Katso aikataulut ja lisätiedot Kouvolan Reittioppaasta.

 

Täältä tulee huippuhyviä tyyppejä

Mielakka on BigAirin ja Slopestylen maailmanmestarin kotirinne. Maailmallakin menestyneet KHS-Kasvatit treenaavat aktiivisesti Mielakan Kisarinteessä. Monipuolinen harjoittelupaikka on mahdollistanut kaikkien lajien edustajien tasavertaiset mahdollisuudet nousta kohti maailman kovinta kärkeä.

Mielakassa toimii yksi Suomen aktiivisimmista SPR:n rinnepäivystyksistä. Lue rinnepäivystyksestä lisää täältä.

Mielakassa harjoittelee myös aktiivinen Kouvolan Hiihtoseura KHS, jonka toimintaa ja eri jaostoja voit käydä vakoilemassa Hiihtoseuran nettisivuilta.

Tavoitteenamme on tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet ja paras mahdollinen palvelu laskettelun ja lumilautailun harrastamiseen.

#PARASTATALVESSA