Hiihtokoulu

Olemme hiihtokoulu suurella sydämellä ja iloisella asenteella. Vastaamme Mielakan hiihtokeskuksen hiihdonopetuksesta.

Aikuisille löytyy jokaisesta rinnelajista ryhmäkursseja ja lapset toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Wernerin hiihtokouluun.

Meiltä saa myös soveltavan alppi- ja lumilautailun tunteja, unohtamatta bi-ski kelkkaa!

Päivystämme tiistaisin ja torstaisin klo 17-19, sekä viikonloppuisin klo 11-15. Tunnistat meidät mustasta liivistä HIIHTOKOULU-kirjailuineen. Sopimuksen mukaan on mahdollista saada tunteja myös päivystysajan ulkopuolelle.

Tule nykäisemään hihasta!

 

Monipuolista opetusta

Mielakan hiihdonopettajat ovat kaikki Suomen Hiihdonopettajat ry:n kouluttamia. Ajankohtaiset opetustaidot taataan aktiivisella opettajien lisäkouluttautumisella.

Vuokravälineitä tunneille on mahdollista varata Mielakan vuokraamosta. Suosittelemme varaamaan välineiden sovitukseen noin 15 minuuttia ennen tunnin tai kurssin alkua.

Lisää tietoa yksityistunneista ja ryhmäkursseista saat nykäisemällä hiihdonopettajaa hihasta, tai kysymällä Vuokraamon henkilökunnalta.

Kursseille ilmoittaudutaan nettisivujen kautta (vähintään 48h ennen kurssin alkua), jonka jälkeen ilmoittautuminen vuokraamoon. Yksityistunnin voit varata paikan päällä tai soittamalla vuokraamoon. Vuokraamo p. 040 1685 233 (rinnekeskuksen aukioloaikoina) / hiihtokoulu@mielakka.com. Maksu suoritetaan vuokraamon kassaan ennen tunnin ja kurssien alkua.

Koululaisryhmät sekä yritystunnit varataan myyntipalvelustamme p. 040 9000 679 (arkisin 8-16).

Hiihtokoulujen sopimusehdot

Seuraa somessa

Mielakan Hiihtokoulun löydät Facebookista ja Instagramista. Voit myös esittää kysymyksiä meille Somen kautta. Otamme vastaan mielellämme myös palautetta hiihtokoulun toiminnasta!

 

Tägää meidät Instassa #mielakanhiihtokoulu #hankihauskaa

#PARASTATALVESSA

Rinnekeskus Kouvolan sydämessä

Ojaniityntie 3
45200 Kouvola

Aukioloajat

Odotamme talvea!

Share This
ALASPÄIN ON AINA HYVÄ MENNÄ.
X