Hiihtokoulu

Olemme hiihtokoulu suurella sydämellä ja iloisella asenteella. Vastaamme Mielakan hiihtokeskuksen hiihdonopetuksesta.

Aikuisille löytyy jokaisesta rinnelajista ryhmäkursseja ja lapset toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Wernerin hiihtokouluun.

Meiltä saa myös soveltavan alppi- ja lumilautailun tunteja, unohtamatta bi-ski kelkkaa!

Päivystämme tiistaisin ja torstaisin klo 17-19, sekä viikonloppuisin klo 11-15. Tunnistat meidät mustasta liivistä HIIHTOKOULU-kirjailuineen. Sopimuksen mukaan on mahdollista saada tunteja myös päivystysajan ulkopuolelle.

Tule nykäisemään hihasta!

Monipuolista opetusta

Mielakan hiihdonopettajat ovat kaikki Suomen Hiihdonopettajat ry:n kouluttamia. Ajankohtaiset opetustaidot taataan aktiivisella opettajien lisäkouluttautumisella.

Vuokravälineitä tunneille on mahdollista varata Mielakan vuokraamosta. Suosittelemme varaamaan välineiden sovitukseen noin 15 minuuttia ennen tunnin tai kurssin alkua.

Lisää tietoa yksityistunneista ja ryhmäkursseista saat nykäisemällä hiihdonopettajaa hihasta, tai kysymällä Vuokraamon henkilökunnalta.

Kursseille ilmoittaudutaan nettisivujen kautta (enintään 48h ennen kurssin alkua), jonka jälkeen ilmoittautuminen vuokraamoon. Yksityistunnin voit varata paikan päällä tai soittamalla vuokraamoon. Vuokraamo p. 040 1685 233 (rinnekeskuksen aukioloaikoina) / hiihtokoulu@mielakka.com. Maksu suoritetaan vuokraamon kassaan ennen tunnin ja kurssien alkua.

Koululaisryhmät sekä yritystunnit varataan myyntipalvelustamme p. 040 9000 679 (arkisin 8-16).

Hiihtokoulujen sopimusehdot

Yksityistunnit

Järjestämme yksityistunteja alppihiihdon, lumilautailun, maastohiihdon ja telemark-hiihdon merkeissä oppilaan taitotason mukaisesti. Päivystämme tiistai- ja torstai-iltaisin klo 17-19, sekä viikonloppuisin klo 11-15.

Mahdollisuus myös yksityistunteihin päivystysajan ulkopuolella. Tiedustelut Mielakan Vuokraamosta p. 040 1685 233 (rinnekeskuksen aukioloaikoina).

Tunnit suositellaan varaamaan etukäteen yksityistunneille, erityisesti telemark- ja maastohiihtoon. Varaamalla varmistat pääsysi tunnille lajista riippumatta silloin kun haluat.

Hinnasto
Yksityistunti (50 min)
kaveri mukaan
39€
+18€
Yksityistunti (90 min)
kaveri mukaan
55€
+22€
Pienryhmäkurssi (2x50 min)
3 henkilöä
4 henkilöä

110€
140€

Aikuisten kurssit

Kurssitarjonnasta löytyy aikuisille alppihiihdon ja lumilautailun alkeis- ja jatkoryhmiä, ja murtomaahiihdon tekniikkakurssia. Kursseilla mennään oppilaiden ehdoilla.

Alkeiskurssilla tavoitellaan omatoimista laskua sinisillä ja punaisilla rinteillä. Haastetta etsiville tarjoamme jatkoryhmiä, jossa ylitetään omia rajoja uusien asioiden parissa. Kursseilla käydään läpi laskutekniikkaa ja sen soveltamista rinteissä.

Murtomaahiihdon kurssilla tarkoituksena on kehittää omaa hiihtotekniikkaa dynaamisemmaksi, ja löytää uusia keinoja suksen luistamiseksi.

Aikataulu

Kurssit julkaistaan lähempänä kauden alkua, seuraa ilmoitteluamme!

Hinnasto
Alkeis- ja jatkokurssit70€
Murtsikkakurssi70€
Vuokravälineet
(tarvittaessa)
10€/kerta
WerneriVanhemmat (120min)50€
WerneriVanhemmat Vuokravälineet
(tarvittaessa)
5€/kerta

Lasten Wernerikurssit

Werneri on hauskin hiihdonopettaja!

Täällä ei hauskuus lopu kesken. Kannustava ja vauhdikas opetustapa sekä ryhmässä toimiminen innostaa lapsia lajin pariin. Liikunnan perustaidot kehittyvät kuin itsestään ja lapsi saa uusia kavereita. Kursseja järjestetään Mielakassa pitkin kautta aina hiihtolomaviikolle asti.

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n konseptilla toimivaa lasten Wernerin hiihtokoulua tarjoamme alppihiihdon ja lumilautailun muodossa alkeis- kuin jatkotasolla.

Aikataulu

Kurssit julkaistaan lähempänä kauden alkua, seuraa ilmoitteluamme!

Hinnasto
Wernerikurssit88€
KausiWerneri140€
Vuokravälineet
(tarvittaessa)
5€/kerta

Wernerin Lumikerho

Wernerin Lumikerho on iltapäiväkerho Mielakan Lastenmaassa! Lumikerhossa kokeillaan eri lajeja useampana päivänä ja se on suunnattu 4-7 -vuotiaille.

Aikataulu

Kurssit julkaistaan lähempänä kauden alkua, seuraa ilmoitteluamme!

Hinta

120 €

Seuraa somessa

Mielakan Hiihtokoulun löydät Facebookista ja Instagramista. Voit myös esittää kysymyksiä meille Somen kautta. Otamme vastaan mielellämme myös palautetta hiihtokoulun toiminnasta!

 

Tägää meidät Instassa #mielakanhiihtokoulu #hankihauskaa

#PARASTATALVESSA

Rinnekeskus Kouvolan sydämessä

Ojaniityntie 3
45200 Kouvola

Aukioloajat

Lumetus on jo alkanut,
Odotamme talvea!

PARASTA TALVESSA!
X