Hiihtokoulu

Olemme hiihtokoulu suurella sydämellä ja iloisella asenteella. Vastaamme Mielakan hiihtokeskuksen hiihdonopetuksesta.

Aikuisille löytyy jokaisesta rinnelajista ryhmäkursseja ja lapset toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Wernerin hiihtokouluun. Meiltä saa myös soveltavan alppi- ja lumilautailun tunteja, unohtamatta bi-ski kelkkaa!

Tunnistat meidät mustasta liivistä HIIHTOKOULU-kirjailuineen. Sopimuksen mukaan on mahdollista saada tunteja myös päivystysajan ulkopuolelle. Tule nykäisemään hihasta!

 

Huom! Covid-19 takia vuokraamoon vain max. 10 henkilöä kerrallaan. Tule siis hyvissä ajoin paikalle, että ehdit tunnille varmasti! Covid-19 info

Monipuolista opetusta

Mielakan hiihdonopettajat ovat kaikki Suomen Hiihdonopettajat ry:n kouluttamia. Ajankohtaiset opetustaidot taataan aktiivisella opettajien lisäkouluttautumisella.

Vuokravälineitä tunneille on mahdollista varata Mielakan vuokraamosta. Suosittelemme varaamaan välineiden sovitukseen noin 15 minuuttia ennen tunnin tai kurssin alkua.

Koululaisryhmät sekä yritystunnit varataan myyntipalvelustamme p. 040 9000 679 (arkisin 8-16).

Huomioithan säänmukaisen ja rinneliikkumiseen soveltuvan pukeutumisen kurssille tullessa.

Hiihtokoulujen sopimusehdot

Yksityistunnit

Järjestämme yksityistunteja alppihiihdon, lumilautailun, maastohiihdon ja telemark-hiihdon merkeissä oppilaan taitotason mukaisesti. Päivystämme tiistai- ja torstai-iltaisin klo 17-19, sekä viikonloppuisin klo 11-15.

Mahdollisuus myös yksityistunteihin päivystysajan ulkopuolella. Tiedustelut Mielakan Vuokraamosta p. 050 3770 446 (rinnekeskuksen aukioloaikoina).

Tunnit suositellaan varaamaan etukäteen yksityistunneille, erityisesti telemark- ja maastohiihtoon. Varaamalla varmistat pääsysi tunnille lajista riippumatta silloin kun haluat.

 

Yksityistunti (50 min)
kaveri mukaan
39€
+18€
Yksityistunti (90 min)
kaveri mukaan
55€
+22€
Pienryhmäkurssi (2x50 min)
3 henkilöä
4 henkilöä

110€
140€

Kurssit lapsille ja aikuisille

Mielakan Hiihtokoulu järjestää talvikauden aikana kursseja sekä aikuisille että lapsille. Lisäksi tarjolla on Wernerin Lumikerho 4-7 -vuotiaille talvilajeista kiinnostuneille.

Huomioithan säänmukaisen ja rinneliikkumiseen soveltuvan pukeutumisen kurssille tullessa.

 

Jos välinepuoli huolettaa, ratkaisu löytyy Mielakan Vuokraamosta. Vuokravälineet kurssille: aikuisten kurssit 10€/pvä, WerneriVanhemmat ja lasten kurssit 5€/pvä. Pyydämme saapumaan noin 15 minuuttia ennen kurssin alkua, jotta vuokraamon väki löytää sinulle juuri sopivat välineet.

Kurssi järjestetään, jos osallistujia on vähintään 3 henkilöä. Otathan myös kaverisi mukaan, niin saadaan kurssi varmasti järjestymään!

Aikataulu julkaistaan talvikauden alkaessa!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Rinnekeskuksen aukioloaikoina Vuokraamoon 050 3770 446
Ilmoittajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssihinnasto

Lapset

Wernerikurssit88€
Wernerin lumikerho120€
Vuokravälineet
(tarvittaessa)
5€/kerta

Aikuiset

Alkeiskurssit70€
Vuokravälineet
(tarvittaessa)
10€/kerta
WerneriVanhemmat (120min)50€
WerneriVanhemmat Vuokravälineet
(tarvittaessa)
5€/kerta

Seuraa somessa

Mielakan Hiihtokoulun löydät Facebookista ja Instagramista. Voit myös esittää kysymyksiä meille Somen kautta. Otamme vastaan mielellämme myös palautetta hiihtokoulun toiminnasta!

 

Tägää meidät Instassa #mielakanhiihtokoulu #hankihauskaa

#PARASTATALVESSA