Hiihtokoulu

Olemme hiihtokoulu suurella sydämellä ja iloisella asenteella. Vastaamme Mielakan hiihtokeskuksen hiihdonopetuksesta.

Aikuisille löytyy jokaisesta rinnelajista ryhmäkursseja ja lapset toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Wernerin hiihtokouluun. Meiltä saa myös soveltavan alppi- ja lumilautailun tunteja, unohtamatta bi-ski kelkkaa!

Tunnistat meidät mustasta liivistä HIIHTOKOULU-kirjailuineen. Sopimuksen mukaan on mahdollista saada tunteja myös päivystysajan ulkopuolelle. Tule nykäisemään hihasta!

 

Monipuolista opetusta

Mielakan hiihdonopettajat ovat kaikki Suomen Hiihdonopettajat ry:n kouluttamia. Ajankohtaiset opetustaidot taataan aktiivisella opettajien lisäkouluttautumisella.

Vuokravälineitä tunneille on mahdollista varata Mielakan vuokraamosta. Suosittelemme varaamaan välineiden sovitukseen noin 15 minuuttia ennen tunnin tai kurssin alkua.

Koululaisryhmät sekä yritystunnit varataan myyntipalvelustamme p. 040 9000 679 (arkisin 8-16).

Huomioithan säänmukaisen ja rinneliikkumiseen soveltuvan pukeutumisen kurssille tullessa.

Hiihtokoulujen sopimusehdot

Yksityistunnit

Järjestämme yksityistunteja alppihiihdossa, lumilautailussa, maastohiihdossa ja telemark-hiihdossa oppilaan taitotason mukaisesti. Päivystämme tiistai- ja torstai-iltaisin klo 17-19, sekä viikonloppuisin klo 11.00-15.00.

Mahdollisuus myös yksityistunteihin päivystysajan ulkopuolella. Tiedustelut Mielakan Vuokraamosta numerosta 050 3770 446 (rinnekeskuksen aukioloaikoina).

Tunnit suositellaan varaamaan etukäteen yksityistunneille. Varaamalla varmistat pääsysi tunnille lajista riippumatta silloin kun haluat.

 

Yksityistunti (50 min)
kaveri mukaan
41€
+19€
Yksityistunti (90 min)
kaveri mukaan
57€
+23€
Pienryhmäkurssi (2x50 min)
3 henkilöä
4 henkilöä
115€
145€

Kurssit lapsille ja aikuisille

Mielakan Hiihtokoulu järjestää talvikauden aikana kursseja sekä aikuisille että lapsille. Lisäksi tarjolla on Wernerin Lumikerho 4-7 -vuotiaille talvilajeista kiinnostuneille.

Huomioithan säänmukaisen ja rinneliikkumiseen soveltuvan pukeutumisen kurssille tullessa.

Tiedotamme kauden 2022-2023 aikataulusta kauden alkupuolella.

Seuraa somessa

Mielakan Hiihtokoulun löydät Facebookista ja Instagramista. Voit myös esittää kysymyksiä meille Somen kautta. Otamme vastaan mielellämme myös palautetta hiihtokoulun toiminnasta!

 

Tägää meidät Instassa #mielakanhiihtokoulu #hankihauskaa

#PARASTATALVESSA