Kurssiselitykset

Mielakan Hiihtokoulu järjestää talvikauden aikana kursseja sekä aikuisille että lapsille.
Lisäksi tarjolla on Wernerin Lumikerho 4-7 -vuotiaille talvilajeista kiinnostuneille.

Aikuisten kurssit

Aikuisten Suksialkeet

Alppihiihdon alkeistason kurssi

Tällä kurssilla pääset tutustumaan alppihiihdon saloihin. Kurssilla ei tarvitse olla kokemusta alppihiihdosta, tai edes hiihtämisestä. Kurssin aikana harjoittelemme oppilaiden taitotason mukaan ja haastamme löytämään uusia taitoja itsestämme.

Tavoitteenamme on, että kurssin jälkeen pääset nauttimaan alppihiihdosta niin sinisillä, kuin punaisillakin rinteillä. Kylkiäiseksi saat myös vatsa- ja kasvolihaksesi kipeäksi nauramisen riemusta.

Kurssin kesto kahtena päivänä yhteensä 3h.

 

Aikuisten Lauta-alkeet

Lumilautailun alkeistason kurssi

Olisiko kivaa kokeilla jotain uutta? Tässä sinulle vaihtoehto. Lumilautailu on kasvattanut suosiotaan ja nyt on aika saada sinutkin lajin pariin. Kurssillamme emme vaadi kokemusta lumilautailusta, tai edes talvilajeista.

Saat perustaidot lumilautailuun, joita sovellamme kurssilla oppilaiden halukkuuden mukaan myös freestylepuolella. Tavoitteenamme on, että kurssin jälkeen pääset ottamaan ilon irti vähintään sinisistä rinteistä. Tervetuloa!

Kurssin kesto kahtena päivänä yhteensä 3h.

Hinnasto

Alkeis- ja jatkokurssit70€
Murtomaahiihdon tekniikkakurssi70€
Vuokravälineet
(tarvittaessa)
10€/kerta

Lasten Wernerikurssit

LumiWerneri

On oikea kurssi aloittelevalle laskijalle. Kokemusta ei tarvitse olla talviurheilulajeista! Tällä kurssilla tutustutaan alppihiihtovälineisiin, hissien käyttöön ja hiihtokeskuksen toimintaan. Rinteessä liikkuminen ja rinneturvallisuus ovat keskeisiä oppimistavoitteita kääntämisen ja vauhdin hallinnan lisäksi.

Viihtyminen, ulkoilu, hauskanpito ja leikki ovat opetustapamme ydintä. Samalla ryhmätaidot karttuvat ja lapsi saa uusia ystäviä!

Suosittelemme kurssia 6-vuotiaasta aina 12 ikävuoteen asti.  4-6 vuotiaille suosittelemme Wernerin Lumikerhoa. Ikä ei ole kuitenkaan este LumiWernerin hiihtokurssille, mikäli vanhemmat arvioivat lapsen taitojen riittävän osallistumiseen.

VauhtiWerneri

Jatkokurssi taitotason vakiintuessa. Nimensä mukaisesti Werneri valmentaa vauhdikkaampaan laskemiseen ja itseluottamuksen kasvattamiseen.

Kurssilla harjoitellaan jo haastavammissa rinteissä turvallisuutta unohtamatta. Sovellamme oppejamme mm. pienissä hyppyreissä ja eri leikkien avulla.

LautaWerneri

Tämä kurssi on suunnattu perheen pienemmille lumilautailusta kiinnostuneille laskijoille.

Talvilajien kokemusta ei vaadita kurssille. Tällä kurssilla paneudutaan lumilautailuvälineisiin, hissien käyttöön ja hiihtokeskuksen toimintaan. Rinteessä liikkuminen lumilaudalla ja rinnesäännöt ovat keskeisiä oppimistavoitteita vauhdin hallinnan ja alkeiskäännösten lisäksi.

Viihtyminen, ulkoilu, hauskanpito ja leikki ovat opetustapamme ydintä. Samalla ryhmätaidot karttuvat ja lapsi saa uusia ystäviä!

Suosittelemme kurssia 6-vuotiaasta aina 12 ikävuoteen asti. 4-6 vuotiaille suosittelemme Wernerin Lumikerhoa. Ikä ei ole kuitenkaan este LautaWernerin kurssille, mikäli vanhemmat arvioivat lapsen taitojen riittävän osallistumiseen.

Hinnasto

Wernerikurssit90€
Wernerin lumikerho120€
Vuokravälineet
(tarvittaessa)
5€/kerta

Wernerin Lumikerho

Lumikerho tarjoaa ohjatun talvielämyksen

Iltapäiväkerho Mielakan Lastenmaassa! Kerho on suunnattu 4 – 7 -vuotiaille, mutta tervetulleita ovat myös kouluikäiset lapset. Tavoitteenamme on, että lapsi saa mahdollisuuden tutustua leikkien avulla erilaisiin talvilajeihin.

Kurssi on nelipäiväinen. Ensimmäisenä päivänä tutustumme suksiin ja alppihiihtoon. Seuraavana päivänä pulkkaillaan, sekä kisaillaan lastenmaassa. Kolmantena päivänä tutusumme lumilautailuun leikkien merkeissä. Viimeisellä kerralla on seikkailupäivä ja etsimme jälkien perusteella Werneri-pupua! Jokaisen kerran päätteeksi paistamme Mielakan kodalla makkarat tai maistelemme herkkuja. Kurssilla on käytössä hiihdonopettaja ja kerho-ohjaaja.

Hinta 120 € sisältää

  • Ohjaajien valvonnan ja opastuksen
  • Lastenmaan aluelipun kerhon ajaksi
  • Vuokravälineet talvilajikokeiluihin
  • Pillimehut ja makkarat kodalla jokaisen kerran päätteeksi (myös kasvisvaihtoehto tarvittaessa)

Lumikerho kestää 4 kertaa 2 tuntia kerrallaan.

Lumikerhon eväät tarjoaa

Paulig Tazza kaakao

#PARASTATALVESSA