Kurssiselitykset

Mielakan Hiihtokoulu järjestää talvikauden aikana kursseja sekä aikuisille että lapsille. Lisäksi tarjolla on Wernerin Lumikerho 4-7 -vuotiaille talvilajeista kiinnostuneille.

Kursseille ilmoittaudutaan nettisivujen kautta (enintään 48h ennen kurssin alkua), jonka jälkeen ilmoittautuminen vuokraamoon. Maksu suoritetaan vuokraamon kassaan ennen tunnin ja kurssien alkua.

Vuokraamo p. 040 1685 233 (rinnekeskuksen aukioloaikoina) / hiihtokoulu@mielakka.com.

Kurssi järjestetään, jos osallistujia on vähintään 3 henkilöä. Otathan myös kaverisi mukaan, niin saadaan kurssi varmasti järjestymään!

Jos välinepuoli huolettaa, ratkaisu löytyy Mielakan Vuokraamosta. Pyydämme saapumaan noin 15 minuuttia ennen kurssin alkua, jotta vuokraamon väki löytää sinulle juuri sopivat välineet.

Aikuisten kurssit

Alppihiihdon alkeistason kurssi

Tällä kurssilla pääset tutustumaan alppihiihdon saloihin. Kurssilla ei tarvitse olla kokemusta alppihiihdosta, tai edes hiihtämisestä. Kurssin aikana harjoittelemme oppilaiden taitotason mukaan ja haastamme löytämään uusia taitoja itsestämme.

Tavoitteenamme on, että kurssin jälkeen pääset nauttimaan alppihiihdosta niin sinisillä, kuin punaisillakin rinteillä. Kylkiäiseksi saat myös vatsa- ja kasvolihaksesi kipeäksi nauramisen riemusta.

Alppihiihdon jatkokurssi

Oletko kyllästynyt hinkkaamaan sinisiä rinteitä? Tuntuuko siltä, että laskeminen takkuilee? Kantit löytyvät suksista, muttet ole aivan varma oletko saanut kaiken hyödyn irti?

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus parantaa alppihiihdon tekniikkaasi. Tällä kurssilla paneudutaan laskutekniikkaan ja sen soveltamiseen. Tavoitteenamme on löytää sinulle uusia eväitä laskuun, ja kehittää omaa laskutekniikkaasi taloudellisemmaksi, sekä dynaamisemmaksi.

Poistumme mukavuusalueeltasi ja nostamme piilossa olevia taitoja esiin! Kurssilla päästään myös kokeilemaan freestyleä halukkuuden mukaan!

Lumilautailun alkeistason kurssi

Olisiko kivaa kokeilla jotain uutta? Tässä sinulle vaihtoehto. Lumilautailu on kasvattanut suosiotaan ja nyt on aika saada sinutkin lajin pariin. Kurssillamme emme vaadi kokemusta lumilautailusta, tai edes talvilajeista.

Saat perustaidot lumilautailuun, joita sovellamme kurssilla oppilaiden halukkuuden mukaan myös freestylepuolella. Tavoitteenamme on, että kurssin jälkeen pääset ottamaan ilon irti vähintään sinisistä rinteistä. Tervetuloa!

Lumilautailun jatkokurssi

Tällä kurssilla päästään lumilautailun ytimeen. Sovellamme lumilautailun laskutekniikkaa monipuolisesti mm. loivassa ja jyrkässä rinteessä. Etsimme uusia haasteita laskemiseen mm. pienistä hyppyreistä ja putkista.

Pääset löytämään itsestäsi uuden lumilautailijan! Jos selvität siniset rinteet luontevasti ja koet haluavasi kehittää itseäsi lumilautailijana, tämä on oikea kurssi sinulle. Lumilautailu on hauskaa, ja ryhmässä siitä saadaan vielä hauskempaa!

Kurssin jälkeen tavoitteenamme on itsevarmuuden kasvatus ja uskallus uusiin temppuihin!

Murtsikurssi luisteluhiihdon tekniikkaan

Jäikö mustikkakeiton maku kielelle peruskoulusta? Tehdään hommasta yhdessä mielekästä ja rentouttavaa! Tällä kurssilla ei vaadita peruskuntoa!

Kurssilla paneudutaan luisteluhiihdon tekniikoihin ja saadaan suksi luistamaan! Hiihtotekniikkaa käydään perusteellisesti läpi ja saat yksilökohtaista ohjeistusta omaan tekniikkaasi.

Kurssilla harjoitellaan tasaisella maastolla, mutta haetaan myös tasapainoa rinteestä! Kun oikean tekniikan hallitsee, hiihto kulkee ja kunto kasvaa!

WerneriVanhemmat

Tuntuuko siltä, että lapsi kiitää laudalla tai suksilla sinusta ohi? Onko taidot ruostuneet ja uskallus loppunut? Ei hätää.

Samalla kun tuot lapsesi meille Wernerin hiihtokouluun, pääset päivittämään omat laskutaitosi. Lasten Wernerin hiihtokoulun viimeisenä kurssipäivänä järjestämme 120 minuuttia kestävän opetustuokion vanhemmille jokaisen taitotason mukaan.

Mikä sen mukavampaa, kuin kurssin jälkeinen yhdessäolo perheen kanssa alppihiihdon tai lumilautailun merkeissä!

Hinnasto

Alkeis- ja jatkokurssit70€
Murtsikkakurssi70€
Vuokravälineet
(tarvittaessa)
10€/kerta
WerneriVanhemmat (120min)50€
WerneriVanhemmat Vuokravälineet
(tarvittaessa)
5€/kerta

Lasten Wernerikurssit

LumiWerneri

On oikea kurssi aloittelevalle laskijalle. Kokemusta ei tarvitse olla talviurheilulajeista! Tällä kurssilla tutustutaan alppihiihtovälineisiin, hissien käyttöön ja hiihtokeskuksen toimintaan. Rinteessä liikkuminen ja rinneturvallisuus ovat keskeisiä oppimistavoitteita kääntämisen ja vauhdin hallinnan lisäksi.

Viihtyminen, ulkoilu, hauskanpito ja leikki ovat opetustapamme ydintä. Samalla ryhmätaidot karttuvat ja lapsi saa uusia ystäviä!

Suosittelemme kurssia 6-vuotiaasta aina 12 ikävuoteen asti.  4-6 vuotiaille suosittelemme Wernerin Lumikerhoa. Ikä ei ole kuitenkaan este LumiWernerin hiihtokurssille, mikäli vanhemmat arvioivat lapsen taitojen riittävän osallistumiseen.

VauhtiWerneri

Jatkokurssi taitotason vakiintuessa. Nimensä mukaisesti Werneri valmentaa vauhdikkaampaan laskemiseen ja itseluottamuksen kasvattamiseen.

Kurssilla harjoitellaan jo haastavammissa rinteissä turvallisuutta unohtamatta. Sovellamme myös oppejamme mm. pienissä hyppyreissä, sekä leikkien teemalla.

Wernerin Lumilauta I

Tämä kurssi on suunnattu perheen pienemmille lumilautailusta kiinnostuneille laskijoille.

Talvilajien kokemusta ei vaadita kurssille. Tällä kurssilla paneudutaan lumilautailuvälineisiin, hissien käyttöön ja hiihtokeskuksen toimintaan. Rinteessä liikkuminen lumilaudalla ja rinnesäännöt ovat keskeisiä oppimistavoitteita vauhdin hallinnan ja alkeiskäännösten lisäksi.

Viihtyminen, ulkoilu, hauskanpito ja leikki ovat opetustapamme ydintä. Samalla ryhmätaidot karttuvat ja lapsi saa uusia ystäviä!

Suosittelemme kurssia 6-vuotiaasta aina 12 ikävuoteen asti. 4-6 vuotiaille suosittelemme Wernerin Lumikerhoa. Ikä ei ole kuitenkaan este LautaWernerin kurssille, mikäli vanhemmat arvioivat lapsen taitojen riittävän osallistumiseen.

Wernerin Lumilauta II

Tällä kurssilla tutustutaan lumilautailun ytimeen. Sovellamme lumilautailun alkeiskurssilla opittuja asioita vaikeammissa rinteissä. Tutustumme turvallisuutta unohtamatta pieniin hyppyreihin ja putkiin.

Kertaamme läpi yleistä ohjeistusta Mielakan SnowParkissa käytännössä ja teoriassa.

Lumilautailu on hauskaa ja monipuolista. Ryhmässä siitä saadaan vielä hauskempaa!

KausiWerneri

Kauden 2017-2018 uutuus!

Lapsesi on kiinnostunut sekä suksilla laskemisesta, että lumilautailusta? Vaikea päättää kumpaa lajia haluaisi harrastaa? Tästä ratkaisu tilanteeseen. Tällä kurssilla on yhdistetty LumiWerneri ja Wernerin LumilautaI kurssit! Kolmella ensimmäisellä kerralla paneudumme alppihiihdon alkeisiin ja kolmella viimeisellä kerralla tutustumme lumilautailun pariin!

Suosittelemme kurssia 6-vuotiaasta aina 12 ikävuoteen asti. Toivotamme perheen pienimmät mukaan kausiWernerin hiihtokouluun!

Hinnasto

Wernerikurssit88€
KausiWerneri140€
Vuokravälineet
(tarvittaessa)
5€/kerta

Wernerin Lumikerho

Lumikerho tarjoaa ohjatun talvielämyksen

Kauden 2017-2018 uutuus!

Iltapäiväkerho Mielakan Lastenmaassa! Kerho on suunnattu 4 – 7 -vuotiaille, mutta tervetulleita ovat lapset aina kouluikään asti. Tavoitteenamme on, että lapsi saa mahdollisuuden tutustua lumiurheilun lajeihin.

Kurssilla tutustutaan alppihiihtoon ja lumilautailuun leikkien merkeissä. Laskemme myös pulkalla sekä tuubimäessä ja etsimme jälkien perusteella Werneri-pupua! Jokaisen kerran päätteeksi paistamme Mielakan kodalla makkarat ja juomme mehut. Kurssilla on käytössä hiihdonopettaja ja kerho-ohjaaja.

Hinta 120 € sisältää

  • Ohjaajien valvonnan ja opastuksen
  • Lastenmaan aluelipun kerhon ajaksi
  • Vuokravälineet talvilajikokeiluihin
  • Pillimehut ja makkarat kodalla jokaisen kerran päätteeksi (myös kasvisvaihtoehto tarvittaessa)

Lumikerho kestää 4 kertaa 2 tuntia kerrallaan.

Aikataulu

Lumikerho I
17.1. – 7.2. keskiviikkoisin klo 17:00 – 19:00
Huom! Aikataulu päivitetty!

Lumikerho II
10. – 11.2. klo 10:30 – 12:30
17. – 18.2. klo 10:30 – 12:30

Lumikerho III
27.2. – 2.3.2018 klo 10:30 – 12:30

Lumikerhon eväät tarjoaa

#PARASTATALVESSA

Rinnekeskus Kouvolan sydämessä

Ojaniityntie 3
45200 Kouvola

Aukioloajat

Kesäkausi paketissa,
Odotamme talvea!

PARASTA TALVESSA!
X