Rinteet

Vauhdin makuun pääsee loivemmissa rinteissä kuten Pohjoisrinteessä ja Turistirinteessä. Kokeneille laskijoille haasteita tarjoavat Perherinne ja Kisarinne. Alueen rinteistä suosituin on helppo ja pitkähkö Pohjoisrinne. Turistirinteen puolella on Miniparkki, joka on suunnattu perheen pienimmille ja hyppyjen vasta-alkajille. Aloittelijoita palvelee Harjoitusrinne naruhisseineen. Lisäksi Lastenmaasta löytyy niin aloittelijarinne kuin pulkkamäkikin – ja pulkkamäen laskuvälineet kuuluvat hintaan!

Mielakka rinnekartta

Lastenmaassa viihtyy ja laskee koko perhe

Lastenmaassa laskuiloa löytyy koko perheelle pulkka- ja tuubimäkien sekä pujottelu- ja lastenrinteen voimin! Lastenmassa isot ja pienet lapset ylös kuljettaa uusi taikamattohissi. Lastenmaassa myös kota ja ulkotulipaikka.

Alueelle pääsee aluelipulla, rinnekeskuksen hissilipulla tai kausikortilla sekä tietysti Lastenmaan omalla kausikortilla. Alle 7v. kypäräpäät laskevat vanhempien seurassa maksutta. Lastenmaan kausikortilla samat huippuedut kuin rinnekeskuksen kausikortilla! Lastenmaan sisäänpääsy sisältää myös pulkat, tuubit, stigat, laskutyynyt, patjat, liukurit ja kelkat – et siis tarvitse edes omia välineitä mukaan! Lastenmaan palveluihin kuuluu myös kota ja laavu, sekä polttopuut

Snowpark on Suomen kärkikastia

Talvella 2016 Street uudistui. On kuultu sanottavan, että Mielakassa on yksi Etelä-Suomen kovimmista parkeista! Ainakin kehitykseltään aktiivisin. Kiitos oman reilituotannonkin ansiosta.

Myös rinneporukkamme on aktiivisesti toiminut yhdessä lumilautaseuran, sekä freestylelaskijoiden kanssa jo heti parkin maapohjien suunnittelusta lähtien. Seuraa Parkin käänteitä Facebookissa Mielakka SnowParkin omalla sivulla.

Snowpark Facebookissa

@mielakkasnowpark
Tuoreimmat kuulumiset, tilannepäivitykset ja muut jutut.

Snowpark Instagramissa

Tägää ja seuraa #mielakkasnowpark

#PARASTATALVESSA