This message is only visible to admins

Please connect a business account on the Instagram Feed settings page in order to display hashtag feeds
Please see this post for more information.

Due to changes in Instagram's API, feeds can no longer filter out posts based on the user who posted them.
Try using a different moderation system for this feed.

Rinteet

Vauhdin makuun pääsee loivemmissa rinteissä kuten Pohjoisrinteessä ja Turistirinteessä. Kokeneille laskijoille haasteita tarjoavat Perherinne ja Kisarinne. Alueen rinteistä suosituin on helppo ja pitkähkö Pohjoisinne. Turistirinteen puolella on Miniparkki, joka on suunnattu perheen pienimmille ja hyppyjen vasta-alkajille. Aloittelijoita palvelee ilmainen Harjoitusrinne naruhisseineen.

Lastenmaassa viihtyy ja laskee koko perhe

Lastenmaassa laskuiloa löytyy koko perheelle pulkka- ja tuubimäkien sekä pujottelu- ja lastenrinteen voimin! Lastenmassa isot ja pienet lapset ylös kuljettaa uusi taikamattohissi. Lastenmaassa myös kota ja ulkotulipaikka.

Alueelle pääsee aluelipulla, rinnekeskuksen hissilipulla tai kausikortilla sekä tietysti Lastenmaan omalla kausikortilla. Lastenmaan kausikortilla samat huippuedut kuin rinnekeskuksen kausikortilla! Lastenmaan sisäänpääsy sisältää myös pulkat, tuubit, stigat, laskutyynyt, patjat, liukurit ja kelkat – et siis tarvitse edes omia välineitä mukaan!

Snowpark on Suomen kärkikastia

Talvella 2016 Street uudistui ja sieltä löytyy nyt uusia reilejä sekä ISO Big Air! On kuultu sanottavan, että Mielakassa on yksi Etelä-Suomen kovimmista parkeista! Ainakin kehitykseltään aktiivisin. Kiitos oman reilituotannonkin ansiosta.

Myös rinneporukkamme on aktiivisesti toiminut yhdessä lumilautaseuran, sekä freestylelaskijoiden kanssa jo heti parkin maapohjien suunnittelusta lähtien. Seuraa Parkin käänteitä Facebookissa Mielakka SnowParkin omalla sivulla.

Snowpark Facebookissa

@mielakkasnowpark
Tuoreimmat kuulumiset, tilannepäivitykset ja muut jutut.

#mielakkasnowpark Instagramissa

#PARASTATALVESSA

Rinnekeskus Kouvolan sydämessä

Ojaniityntie 3
45200 Kouvola

Aukioloajat

Lumetus on jo alkanut,
Odotamme talvea!

PARASTA TALVESSA!
X