Pyörien vuokrausehdot

Päivitetty 4.4.2020

Pyörän vuokraus

Pyörän vuokraus maksetaan paikan päällä tai etukäteen. Vakuudeksi vuokraajan tulee jättää pyydettäessä voimassa oleva henkilökortti tai suorittaa vakuusmaksu 40€.

Maksu palautetaan takaisin poislukien tilanne, jossa pyörä on vahingoittunut. Pyörä on palautettava viimeistään vuokrausajan päättyessä. Mikäli vuokraaja haluaa jatkaa vuokrausaikaa, on siitä sovittava Mielakka Bikeparkin vuokraamon kanssa ennen vuokrausajan päättymistä.  Jos vuokraaja palauttaa pyörän myöhässä tai ei palauta pyörää, Mielakka Bikepark pidättää oikeuden periä korvauksen pyörän takaisin saamiseen saakka.

Pyörä tulee palauttaa siinä kunnossa kuin se on ollut vuokralle annettaessa. Vuokraaja vastaa pyörästä koko vuokra-ajan, kunnes se on luovutettu takaisin Mielakka Bikeparkin vuokraamoon. Pyörää ei saa luovuttaa toisen henkilön haltuun eikä viedä Suomen rajojen ulkopuolelle.

Vahingot ja korvausvelvollisuus

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry ja kuluttaja-asiamies ovat sopineet seuraavista välinevuokraamoiden sopimusehdoista:

  1. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokravälineiden katoamisesta tai vahingoittumisesta aiheutuneen vahingon käyvän arvon mukaan, ellei hän kykene osoittamaan huolehtineensa vuokravälineistä huolellisesti.
  2. Vuokraajan tulee ilmoittaa Mielakka Bikeparkille viipymättä pyörän katoamisesta tai pyörälle aiheutuneesta vahingosta.
  3. Vuokraajan tulee huolehtia vuokrapyörästä sekä toimia varovaisesti ja huolellisesti.
  4. Vuokraajan tulee noudattaa Suomessa voimassaolevia liikennesääntöjä.
  5. Vuokraaja vuokraa ja ajaa pyörällä omalla vastuullaan ja hänen tulee huolehtia itse omista voimassaolevista vakuutuksistaan.
  6. Mikäli pyörä katoaa tai se varastetaan, Vuokraaja on velvollinen korvaamaan Mielakka Bikeparkille vastaavan pyörän hankintahinnan.

Mikäli pyörä tai sen osia rikkoutuu vuokrauksen aikana, vuokraajan tulee korvata vauriot ja osat sekä huoltotyön kustannukset. 

Huoltohinnasto:
Runko n. 1.100€
Etuiskarit n. 650€
Takaiskarit n. 350€
Jarrukahvat n. 70€
Takavaihtaja n. 250€
Kammet n. 130€
Polkimet n. 70€
Satula n. 120€
Satulatolppa n. 280€

 

#MIELAKKABIKEPARK